Vi er en del af First Camp - Skandinaviens største campingkæde

First Camp I Danmark

Der er noget helt specielt og særligt ved camping. Du har naturen lige udenfor, det er nemt at opdage nye steder, og det giver dig frihed til at slappe af, hvor det passer dig.

First Camp er en stor skandinavisk kæde, som vokser i Danmark. Lige nu har vi seks fantastiske destinationer i Danmark, alle nær havet og stranden. I Sverige har vi næsten 40 destinationer fordelt over hele landet. Alle vores destinationer har behagelige feriehuse og hytter, hyggelige campingpladser og masser af dejlige udendørs aktiviteter! Flere af destinationerne har også sjove poolområder både indendørs og udendørs.

Fra efteråret 2016 har First Camp drevet campingpladsen Lakolk Strand på Rømø, og siden da er flere populære feriedestinationer kommet til. At campere hos os skal være nemt, uanset om du bliver hele sæsonen på én destination eller vælger at opdage flere nye steder, så vi har gjort det let for dig at falde til.

Som en fælles campingkæde med destinationer af diverse størrelser, med forskellige aktiviteter og udbud har vi mulighed for at tilbyde masser af inspiration og tips til nye rejsemål. Vi har også mulighed for at udvikle vores destinationer og satser meget på at give gæsterne en oplevelse på højt niveau.

Vores mål er, at du får dejlige campingminder hos os, og vi glæder os til at tage dig med på vores rejse!

 

Artboard

Tag et kig indenfor på pladsen