(+45) 64 48 14 77
  • english
  • deutsch

Pladsen

    Home / Pladsen
Undermenu

Pladsen

Velkommen til Baaring Vig Feriepark Skovlund Camping.

Med den smukke havudsigt og flotte natur som nærmeste nabo hører Skovlund Camping til blandt de smukkest beliggende campingpladser på Fyn. Helt naturligt er området også blevet en del af Naturpark Lillebælt.  

Pladsoversigt

Skovlund Camping er en hyggelig campingplads med mange forskellige typer af pladser. Fra teltpladser med og uden strøm, store campingenheder og komfortpladser med panoramaudsigt med  el – vand- og afløbstilslutning direkte på pladsen.

Download Pladsoversigten som PDF

Fantastisk udsigt – formentlig Fyns bedste

Fra vores plads har du udsigt over den billedskønne Båring Vig, der med sine smukke vande giver anledning til både dukkerter og lystfiskeri.
Pak en madpakke og drag på udflugt i det smukke landskab der omgiver vores side af Lillebælt. Der er rig mulighed for at opleve alt fra bøgeskove og skønne grønne områder til lange, u-generede kyststrækninger. Der er naturoplevelser for alle, når du vælger at bruge din sommerferie hos os.
Helt naturligt blev naturen i området en del af Naturpark Lillebælt, hvor der er mulighed for at opleve naturen både på egen hånd, men også med guide eller på kurser i forskellige former for vandsport.

Ferie for hele familien!

En campingplads på Fyn med vandland er bare en af de ting vi kan kaldes. Vi er også en campingplads, der har ikke mindre end 5 legepladser fordelt på vores areal, så ungerne altid kan finde at nyt og spændende sted at lege, hvis vejret ikke er til en dukkert.
Samtidig er vi i nærheden af en hel perlerække skønne turistmål, der er egnede til både dags-udflugter og oplevelser for både store og små.

  • Middelfart og Fredericia ligger tættest på vores plads og byder på en række spændende seværdigheder og attraktioner for hele familien.
  • Lidt længere væk finder du Legoland, Odense og Kolding, der også tilbyder både spændende og interessante oplevelser for både unge og gamle.

Desuden er vi en plads for familiecamping, hvilket betyder, at der altid er masser af nye og sjove legekammerater, der bare venter på at blive fundet!

Ud over det skønne vandland og legepladserne finder I også både boldbaner, minigolf, hoppepuder og tennisbane på vores område – altså både aktiviteter for voksne og børn.

Previous Image
Next Image

info heading

info content

4 områder – 4 stjerner

Til trods for, at vi er en familiecampingplads og en campingplads med badeland, så vægter vi også højt at vi er en rolig og sikker campingplads, hvor I frit kan færdes og få jeres nattesøvn uden larm og forstyrrelser.

Det betyder også, at vi har inddelt pladsen i fire forskellige områder, hvoraf en er hundefri. På den måde kan du selv vælge om du ønsker at være omgivet af firbenede feriegæster eller gerne vil nyde dine fridage uden pelsede venner i nærheden.

Den smukke udsigt, beliggenheden og muligheden for at tilbringe dagene ved stranden eller i poolen er med til at give pladsen sine velfortjente fire stjerner. I al beskedenhed synes vi også den er hver eneste en værd og vi arbejder hårdt på at leve op til standarden hvert år, så du kan nyde din ferie i de bedste omgivelser.