Hytter på First Camp Skovlund - Lillebælt

Stor luksushytte

35 m2 luksushytte med stor terrasse. Her er der plads til 6 personer. Hytten har bla. stue og køkken med ovn og opvaskemaskine. 

Størrelse: 35 m2 | Sengepladser 4+2 | Bad og toilet

Lille luksushytte

Lækker moderne hytte perfekt til den lille familie eller parret der ønsker høj kvalitet. Hytten har naturligvis eget bad og toilet.

Størrelse: 21 m2 | Sengepladser 2+2 | Bad og toilet

Stor komforthytte

Populær hytte blandt børnefamilier der ønsker autentisk campinghytte, men med lidt ekstra komfort. Der er nemlig bad og toilet i hytten.

Størrelse: 28 m2 | Sengepladser 4+2 | Bad og toilet

Mellem komforthytte

Komforthytte med bad og toilet på 25 m2. Her finder du bl.a. 2 soverum samt 2 hemse og en stor terrasse. 

Størrelse: 25 m2 | Sengepladser 4+2 | Bad og toilet

Kombineret opholds- og soverum samt et værelse med to brede køjesenge.  Herudover er der en stor hems med op til fire sovepladser.

Størrelse: 20 m2 | Sengepladser 2+2+2 | Toilet 

Lille campinghytte

Vores autentiske campinghytte uden bad eller toilet. Til jer der ønsker en billig overnatning og ægte nærvær med familien.

Størrelse: 15 m2 | Sengepladser 2+2

Se priser og book her

Campinghytter på Fyn

Camping tæt på Middelfart og Fredericia

Der er bare noget helt særligt ved at holde en ferie på en campingplads. Glade mennesker, børn der leger og voksne, der hygger sig med hinanden. Og heldigvis behøver du ikke have hverken campingvogn eller telt for at nyde denne fantastiske ferieform. På Skovlund Camping kan du tage på en dejlig hytteferie i lige præcis den hytte, der passer din smag og dit budget.  

Hytterferie på First Camp Skovlund – Lillebælt

Vi har hele seks forskellige typer af hytter, der i både placering og indretning varierer, så der er noget til enhver smag. Vores nyeste hytter er de flotte og topmoderne luksushytter, som er special udviklet til First Camp Skovlund – Lillebælt. 

Hos os bestemmer du helt selv, om din hytte ferie skal tilbringes i det rolige hjørne med træer og buske, eller om du hellere vil bo på den åbne plads, med den flotteste udsigt over havet.  Alle vores hytter ligger nemlig skønt placeret på campingpladsen og mange af dem ligger kun et stenkast fra legepladserne, vandlandet og receptionen.

Vores små campinghytter har plads til i alt fire personer, mens luksushytterne og vores hytter type 5 og 6 har plads til ialt seks personer.

Luksus hytteferie på Fyn

På  First Camp Skovlund – Lillebælt er det brede program af campinghytter – senest udvidet fem ny-udviklede luksushytter, hvor der rigtig er kælet for indretningen.

I den 35 m2 store hytte er integreret en stor overdækket terrasse samt en altan, hvorfra du kan nyde solnedgangen over Båring Vig. Luksushytterne har plads til 6 personers og er udstyret med eget bad og toilet. Hytten er desuden indrettet med et stort lyst opholdsrum med køkken og spiseplads. I det veludstyrede køkken / opholdsrum finder du bl.a. en ”rigtig” ovn, opvaskemaskine og TV med DVD, så opholdet bliver rigtig komfortabelt. Opdelingen af sovepladser er et værelse med dobbeltseng, et værelse med to køjer samt en dejlig stor hems med to madrasser, der plejer at blive børnenes favoritplads under en hytteferie.

Hytteferie er ferie for hele familien!

Artboard

Tag et kig indenfor på pladsen