Menu

skovlund-drone

Overnatning på Fyn

Camping tæt på Middelfart og Fredericia

En campingplads på Fyn med vandland er bare en af de ting vi kan kaldes. Vi er også en campingplads, der har ikke mindre end 5 legepladser fordelt på vores areal, så ungerne altid kan finde at nyt og spændende sted at lege, hvis vejret ikke er til en dukkert.
Samtidig er vi i nærheden af en hel perlerække skønne turistmål, der er egnede til både dags-udflugter og oplevelser for både store og små.

  • Middelfart og Fredericia ligger tættest på vores plads og byder på en række spændende seværdigheder og attraktioner for hele familien.
  • Lidt længere væk finder du Legoland, Odense og Kolding, der også tilbyder både spændende og interessante oplevelser for både unge og gamle.

Desuden er vi en plads for familiecamping, hvilket betyder, at der altid er masser af nye og sjove legekammerater, der bare venter på at blive fundet!

Ud over det skønne vandland og legepladserne finder I også både boldbaner, minigolf, hoppepuder og tennisbane på vores område – altså både aktiviteter for voksne og børn.

Fantastisk udsigt – formentlig Fyns bedste

Fra vores plads har du udsigt over den billedskønne Båring Vig, der med sine smukke vande giver anledning til både dukkerter og lystfiskeri.
Pak en madpakke og drag på udflugt i det smukke landskab der omgiver vores side af Lillebælt. Der er rig mulighed for at opleve alt fra bøgeskove og skønne grønne områder til lange, u-generede kyststrækninger. Der er naturoplevelser for alle, når du vælger at bruge din sommerferie hos os.
Helt naturligt blev naturen i området en del af Naturpark Lillebælt, hvor der er mulighed for at opleve naturen både på egen hånd, men også med guide eller på kurser i forskellige former for vandsport.

Ferie for hele familien!

Egen campingvogn eller telt

Vi har stort udvalg af pladser til både større og mindre campingvogne og telte. Vælg mellem forskellige komfortniveauer.

Størrelse: 100-140 m2

Sæsonpladser

Sæsonpladser

Der er kun få ting der er bedre end at holde en ferie på First Camp Skovlund. En af den er selvfølgelig at komme her igen og igen. 

Størrelse: 100-140 m2

Stor luksushytte type 7

35 m2 luksushytte med stor terrasse. Her er der plads til 6 personer. Hytten har bla. stue og køkken med ovn og opvaskemaskine. 

Størrelse: 35 m2 | Sengepladser 4+2 | Bad og toilet

Lille luksushytte type 4

Lækker moderne hytte perfekt til den lille familie eller parret der ønsker høj kvalitet. Hytten har naturligvis eget bad og toilet.

Størrelse: 21 m2 | Sengepladser 2+2 | Bad og toilet

Stor komforthytte type 6L

Populær hytte blandt børnefamilier der ønsker autentisk campinghytte, men med lidt ekstra komfort. Der er nemlig bad og toilet i hytten.

Størrelse: 28 m2 | Sengepladser 4+2 | Bad og toilet

Mellem komforthytte type 6

Komforthytte med bad og toilet på 25 m2. Her finder du bl.a. 2 soverum samt 2 hemse og en stor terrasse. 

Størrelse: 25 m2 | Sengepladser 4+2 | Bad og toilet

Mellem campinghytte type 5

Kombineret opholds- og soverum samt et værelse med to brede køjesenge.  Herudover er der en stor hems med op til fire sovepladser.

Størrelse: 20 m2 | Sengepladser 2+2+2 | Toilet 

Lille campinghytte type 3

Vores autentiske campinghytte uden bad eller toilet. Til jer der ønsker en billig overnatning og ægte nærvær med familien.

Størrelse: 15 m2 | Sengepladser 2+2