(+45) 64 48 14 77
  • english
  • deutsch

Velkommen til

    Home / Oplevelser / Velkommen til
Undermenu

Velkommen til

Velkommen til Baaring Vig Feriepark Skovlund Camping
Nyd den dejlige havudsigt fra vores topmoderne familie-campingplads, der med både skov og strand som nabo, indbyder til aktiv og alsidig ferie – rigtig familiecamping.
Her er mulighed for raske traveture og dejlige cykelture eller et krævende spil tennis, sammen med afslapning ved poolen og måske en dejlig frokost med lokale fisk og grøntsager. Børnene kan boltre sig på legepladserne, nyde kæledyrene og ”køres trætte” på de lange rutsjebaner ved poolen.
Egen vogn eller telt.
Hvad enten I er til komfort- standard- (store) eller en mindre teltplads, kan vi tilbyde enheder i bekvem afstand til faciliteter og legepladserne og også med en fantastisk havudsigt.
Luksuscamping.
Vi har erfaret, at mange travle børnefamilier gerne vil på camping – og samtidig gerne vil have komforten i en lidt større hytte. Ferien kan nydes med dobbeltseng, opvaskemaskine og TV med DVD.
Budget Camping.
Hyttecamping er også en billig overnatningsform hvis du er på gennemrejse, eller måske blot vil bruge et par dage på områdets seværdigheder. Børnene kan opleve afslappede forældre og samtidig nyde campinglivet.
Børnene hygger sig
De mange legefaciliteter er til legebørn i alle aldre, uanset om de foretrækker en dukkert i swimmingpoolen, aktiviteter på legepladserne eller en dyst på boldbanerne. Til de mere stille stunder kan hestene fodres, og gederne glæder sig til at blive klappet hele dagen.
Sammen med børnene
Her er der mange muligheder for nære oplevelser / aktiviteter sammen med børnene. Hvem kan stå for en konkurrence om at fange flest krabber på en time, og måske i fællesskab ”høste” blåmuslinger til frokostgryden.
Til drømmeferien hører der også udfordringer og oplevelser.
Lillebælt Waters ved Middelfart er et mekka med sandstande, fiske- og dykkeroplevelser, du kun finder få steder i Europa. Det er samtidig her, du finder et af verdens mest hvalrige farvande. Marsvinet ”nordens charmerende delfin” findes i tusindtal i Lillebælt. Derfor er der også hvalgaranti, når du tager med på Whale Watching fra Middelfart. Søger du kultur- og smagsoplevelser, finder du i og omkring Middelfart en palette af spændende gallerier, restauranter, museer, smukke vandre- og cykelture. Da vi kun er 5 min. fra motorvejen, kan du nå flere af de gode danske attraktioner på under en time. Her kan nævnes Legoland, Odense Zoo, H. C. Andersens Hus, Ditlevsdal Bison Farm, Fjord & Bælt, Naturama og ikke mindst Egeskov.
Eventyret Fyn
Med mere end 1000 kilometer kystlinje flyder Fyn midt i Danmark som eventyrets ø. I tryllebindende landskaber lokker hele Danmarks have med kulinariske fristelser. Her kom eventyrdigteren H.C.Andersen til verden. Hans fantastiske fortællinger findes overalt. Tag tilbage i historien på fynske herregårde og slotte, og oplev svundne tiders pomp og pragt. Se kunsten og kulturen blomstre. Snus naturen ind i al sin skønhed. Mere end 90 øer omkranser Fyn og er blot en sejltur borte. Eventyret Fyn er et hav af muligheder. Følg eventuelt også Eventyret Fyn på Facebook og #visitfyn på Instagram.

Pladskort som PDF