Flotte omgivelser

Flotte omgivelser med udsigt over Båring Vig – og med kort afstand til Middelfart, Fredericia og Kolding.

Naturoplevelser

Middelfart og Fredericia har naturoplevelser med udsigt til mere.
Alle naturoplevelser omkring Lillebælt er nogle helt særlige – omfavnelsen af vand og skøn natur, gør destinationen til en af Danmarks smukkeste. Nyd madpakken eller picnickurven fra en bakketop med havudsigt, eller på en bænk i skovens dybe stille ro. De store bøgeskove, der ender i strandkanten. De lange kyststrækninger, store og små øer skaber de ideelle rammer for unikke naturoplevelser.

Shopping

Middelfart og Fredericia byder på masser af shopping: Mode, brugskunst, økologi, fødevarer og meget mere. Der er et bredt udvalg af specialforretninger i begge byer, samt caféer og restauranter, som også hører med til en succesfuld shoppetur.

Som noget helt unikt, ligger gågaderne i både Fredericia og Middelfart i forbindelse med havneområdet. Fredericias gågade ligger i direkte linje til byens nye kanalanlæg og i Middelfart er gågaden parallel med havnefronten, med kig til Lillebælt.

Historiske Kolding

Der findes flere historiske perler omkring Kolding. Det gamle kongeslot, Koldinghus, er en central del af Danmarks historie gennem 800 år. Her er der rig mulighed for at gå på opdagelse. En tur i det gamle grænseland lige syd for Kolding er en rejse i danmarkshistorien. Her er der mulighed for at besøge den gamle Brødremenighedsby Christiansfeld eller man kan aflægge Skamlingsbanken et besøg. Skamlingsbanken er natur og danmarkshistorie i smuk forening. Sønderjyllands højeste punkt –  Skamlingsbanken – er med en enestående udsigt og har siden 1843 været en af landets vigtigste nationale og folkelige samlingssteder.

Guidede ture i Kolding-området

Vores dygtige guider står klar til at give jer de bedste oplevelser på én af de mange rundvisninger I har mulighed for at deltage i.
I kan blandt andet prøve den nye rundvisning – Design Walk Kolding, hvor design er i højsædet eller prøve den historiske byvandring, hvor Koldings spændende historie bliver fortalt.

Shopping

Når du kommer til Kolding-området er der rig mulighed for at shoppe. De smukke gamle bygninger i Koldings ni gågader byder på mange specialbutikker. Det gør shopping i Kolding til noget ganske særligt.
I Kolding Storcenter, Jyllands største storcenter har du alt under et tag. Her er 120 forretninger, varehus og et stort biografcenter.

Velkommen til naturoplevelsernes centrum i Danmark.

Naturpark Lillebælt

Udendørs aktiviteter i Naturparken

I Naturpark Lillebælt er der basis for en bred vifte af udendørs aktiviteter/friluftsaktiviteter, der henvender sig til hele familien. Både de mere hardcore udendørs aktiviteter som f.eks. dykning, havkajak, roning, orienteringsløb og de mere bløde aktiviteter som badning, ridning, vandreture og lystfiskeri.

Dykning i Lillebælt, med fokus på området ved Søbadet i Middelfart er særligt egnet for øvede og rutinerede dykkere. Læs meget mere her om dykning i Lillebælt.

Et af de helt store hit af udendørs aktiviteter i Naturpark Lillebælt, er sejlture og vandsportaktiviteter. I sommermånederne er der et hav af disse udendørs aktiviteter i Middelfart. Eksempelvis Stand On Top Paddle, Sit On Top Kajak, Safari på Lillebælt, Familiesejlads, Havkajak udlejning, Kanoudlejning med mere.

Naturpark Lillebælt byder også på natur og kulturhistoriske oplevelser for hele familien i form af guidede ture langs kysten ved. f.eks. Trelde Næs eller Snoghøjgårdparken.

Artboard

Tag et kig indenfor på pladsen