(+45) 64 48 14 77
  • english
  • deutsch

Oplevelser i nærområdet

    Home / Oplevelser i nærområdet
Undermenu

Oplevelser i nærområdet

Middelfart og Fredericia byder på autentiske ferieoplevelser ved, på og i Lillebælt.

Der er store og små autentiske oplevelser når du prøver Bridgewalking, Hvalsafari og fisketure, Den Historiske Miniby, Madsby legepark, CLAY Keramikmuseum og meget andet.

Herunder finder du de en liste over Top 10 attraktioner i de to byer.

 Top 10 attraktioner i Middelfart

 

 Top 10 attraktioner i Fredericia

Er der OK at køre lidt længere kan både Odense og Kolding nåes på under ½ time.

 H.C. Andersen i Odense

Oplev de spor vores berømte digter har sat sig i Odense i form af museer, kunst og bygninger med historie.

I Odense har vi mange spændende attraktioner at byde på for både børn og voksne.
Gå ikke glip af stemningen i den gamle bydel, hvor du også finder H.C. Andersens Hus og bymuseet Møntergarden. Hvis du planlægger at besøge flere museer, kan det muligvis betale sig at købe et Oplevelsespas, se mere her.
Liste over alle attraktioner i Odense

 Slotssøbadet 

Oplevelser i vand for børn og voksne.
Er du vild med vand, så er der store oplevelser i vente i Kolding. Her er alt fra store indendørs tropiske badelande til svømmehaller og opvarmede friluftsbade.

På bredden af Slotssøen og med udsigt til Koldinghus ligger Koldings store våde legeplads, Slotssøbadet. Her finder du varmtvandsbassin, dampbad og babybassin eller du kan bare giv den gas i vandrutchebanen. Efter du har været aktiv kan du slappe af med lækker wellness i Dronning Dorotheas Badstue. Var det noget med et Hamambad, en stenkursmassage, lidt saunagus eller måske en tur i Den Blå Lagune? Dronning Dorotheas Badstue byder på alle former for forkælelse af krop pg sjæl.

Historiske Kolding
Der findes flere historiske perler omkring Kolding. Det gamle kongeslot, Koldinghus, er en central del af Danmarks historie gennem 800 år. Her er der rig mulighed for at gå på opdagelse. En tur i det gamle grænseland lige syd for Kolding er en rejse i danmarkshistorien. Her er der mulighed for at besøge den gamle Brødremenighedsby Christiansfeld eller man kan aflægge Skamlingsbanken et besøg. Skamlingsbanken er natur og danmarkshistorie i smuk forening. Banken er Sønderjyllands højeste punkt med en enestående udsigt og har siden 1843 været en af landets vigtigste nationale og folkelige samlingssteder.