(+45) 64 48 14 77
  • english
  • deutsch

Type 4 – 21m2

    Home / Campinghytter på Fyn / Type 4 – 21m2
Undermenu

Type 4 – 21m2

Vores nye campinghytte type 4.  er udviklet til par / den lille familie der ikke kræver så meget plads, men samtidig værdsætter høj kvalitet.
Rigtig god til planlagt ferie eller lidt forkælet overnatning på MC eller cykelferie.
Der er separat soveværelse med dobbeltseng, toilet med brusebad og et dejligt opholdsrum med køkkenfaciliteter samt en sofa som let ændres til en dobbeltseng.
Solterase med grill. (H1 – H4)
Kæledyr er tilladt.

Book OnlineKontakt

Oversigt
Areal 21m2
Max antal personer 4

 

Faciliteter
Køleskab m/lille fryser
Minikomfur m/ ovn – Kaffemaskine
Støvsuger
Toilet med brusebad
Fladskærms TV

Hytterne er klar fra kl. 14:00 på ankomstdagen – afrejse inden kl. 11:00

 

Book OnlineKontakt

Galleri

Vores gæster mener

Vi har haft fem dage i hytte på Skovlund camping. Rigtig dejlig og børnevenlig plads. Skøn omliggende natur. Rigtig gode legepladser og mange af dem. Og godt poolområde til alle aldre. Pladsen er pæn og ren og velholdt. Søde folk i reception og kiosk. Vi kommer helt sikkert igen.
5 stjerner
Sigrid Lund
Vi ligger nu på 5.år på Skovlund Camping, og har fra dag ét kun haft gode oplevelser. Man mødes fra værtsparrets side, altid med venlighed og smil. Faciliteterne er I top. Her er alidt rent og pænt, selv efter dansk sommerregn som til tider kan have sine udfordringer . Når man går en tur på pladsen, mødes man af glade børn rundt omkring på legepladserne og hvin fra poolen, når den er åben. Men trækker man lidt tilbage på pladsen, finder man ro. Og udsigten over vandet, ja den bliver man aldrig træt af . Vi kan kun på det varmeste anbefale pladsen til andre gæster
5 stjerner
Annette
Lækker plads hvor man føler at der er styr på tingene og gæstfrihed :-) fantastisk lækre sanitetsbygninger hele døgnet. Fint pool område med fin mulighed for hele familien, og cafe/grill lige udenfor. Vi har denne sommer besøgt 3 campingpladser på fyn en med 3 stjerner - en med 5 stjerner og denne med 4 stjerner. Der vil skovlund camping uden tvivl vinde som den bedste plads vi har prøvet!!!
5 stjerner
Tanya