(+45) 64 48 14 77
  • english
  • deutsch

Type 3 – 15m2

    Home / Campinghytter på Fyn / Type 3 – 15m2
Undermenu

Type 3 – 15m2

Veludstyret bjælkehytte med et kombineret opholds- og soverum.
Der er to brede køjesenge og en sofa som let ændres til en dobbeltseg.
Solterrasse med grill. (H10 – H16)
Fin til impulsiv overnatning eller MC / cykelferie.
Kæledyr er tilladt.

Book OnlineKontakt

 

Oversigt
Areal 15m2
Max antal personer 4

 

Faciliteter
Køleskab
Kogeplade
Kaffemaskine

Hytterne er klar fra kl. 14:00 på ankomstdagen – afrejse inden kl. 11:00

Book OnlineKontakt

 

Galleri

Vores gæster mener

Vi har haft fem dage i hytte på Skovlund camping. Rigtig dejlig og børnevenlig plads. Skøn omliggende natur. Rigtig gode legepladser og mange af dem. Og godt poolområde til alle aldre. Pladsen er pæn og ren og velholdt. Søde folk i reception og kiosk. Vi kommer helt sikkert igen.
5 stjerner
Sigrid Lund
Vi ligger nu på 5.år på Skovlund Camping, og har fra dag ét kun haft gode oplevelser. Man mødes fra værtsparrets side, altid med venlighed og smil. Faciliteterne er I top. Her er alidt rent og pænt, selv efter dansk sommerregn som til tider kan have sine udfordringer . Når man går en tur på pladsen, mødes man af glade børn rundt omkring på legepladserne og hvin fra poolen, når den er åben. Men trækker man lidt tilbage på pladsen, finder man ro. Og udsigten over vandet, ja den bliver man aldrig træt af . Vi kan kun på det varmeste anbefale pladsen til andre gæster
5 stjerner
Annette
Lækker plads hvor man føler at der er styr på tingene og gæstfrihed :-) fantastisk lækre sanitetsbygninger hele døgnet. Fint pool område med fin mulighed for hele familien, og cafe/grill lige udenfor. Vi har denne sommer besøgt 3 campingpladser på fyn en med 3 stjerner - en med 5 stjerner og denne med 4 stjerner. Der vil skovlund camping uden tvivl vinde som den bedste plads vi har prøvet!!!
5 stjerner
Tanya