(+45) 64 48 14 77
  • english
  • deutsch

Luksushytte type 7 – 35m2

    Home / Campinghytter på Fyn / Luksushytte type 7 – 35m2
Undermenu

Luksushytte type 7 – 35m2

Luksushytte  med dejlig stor terrasse. (H5 – H9)
I den 35 m2 store hytte er integreret en stor overdækket terrasse samt en altan, hvorfra man kan nyde solnedgangen over Baaring Vig.  Hytten er udstyret med eget bad og toilet, og er indrettet med et stort lyst opholdsrum med køkken og spiseplads. I det veludstyrede køkken / opholdsrum finder du bl.a. en ”rigtig” ovn og opvaskemaskine , så opholdet bliver komfortabelt.
Opdelingen af sovepladser er et værelse med dobbeltseng, værelse med to køjer og en dejlig stor hems med to madrasser.
Kæledyr er tilladt.
Book Online Kontakt

 

Oversigt
Areal 35m2  plus hems
Max antal personer 6

 

Faciliteter
Komfur – Ovn
Kaffemaskine – El-kedel
Køleskab m/lille fryser
Opvaskemaskine
Støvsuger
Toilet med brusebad
 3 rum + hems
Stor overdækket terrasse  m/grill + udsigtsaltan
TV med DVD

Hytterne er klar fra kl. 14:00 på ankomstdagen – afrejse inden kl. 11:00

Se priser og book Online Kontakt

 

Galleri

Vores gæster mener

Vi har haft fem dage i hytte på Skovlund camping. Rigtig dejlig og børnevenlig plads. Skøn omliggende natur. Rigtig gode legepladser og mange af dem. Og godt poolområde til alle aldre. Pladsen er pæn og ren og velholdt. Søde folk i reception og kiosk. Vi kommer helt sikkert igen.
5 stjerner
Sigrid Lund
Vi ligger nu på 5.år på Skovlund Camping, og har fra dag ét kun haft gode oplevelser. Man mødes fra værtsparrets side, altid med venlighed og smil. Faciliteterne er I top. Her er alidt rent og pænt, selv efter dansk sommerregn som til tider kan have sine udfordringer . Når man går en tur på pladsen, mødes man af glade børn rundt omkring på legepladserne og hvin fra poolen, når den er åben. Men trækker man lidt tilbage på pladsen, finder man ro. Og udsigten over vandet, ja den bliver man aldrig træt af . Vi kan kun på det varmeste anbefale pladsen til andre gæster
5 stjerner
Annette
Lækker plads hvor man føler at der er styr på tingene og gæstfrihed :-) fantastisk lækre sanitetsbygninger hele døgnet. Fint pool område med fin mulighed for hele familien, og cafe/grill lige udenfor. Vi har denne sommer besøgt 3 campingpladser på fyn en med 3 stjerner - en med 5 stjerner og denne med 4 stjerner. Der vil skovlund camping uden tvivl vinde som den bedste plads vi har prøvet!!!
5 stjerner
Tanya