(+45) 64 48 14 77
  • english
  • deutsch

Hytter

    Home / Hytter
Undermenu

Hytter

Skovlund camping har et stort udvalg af hytter, lige fra det rolige hjørne med træer og buske, til den åbne plads med udsigt over havet.

Der er både luksushytter til max. 6 personer og mindre hytter til max. 4 personer. Der er egen terrasse til hver af de hyggelige hytter.

Vælg din fortrukne hytte i oversigten til venstre og se tilbud her.
Book Online

Hyttetyper:

Når “HytteCamping” bliver “LuksusCamping”

På  Skovlund Camping er det brede program af campinghytter – senest udvidet fem ny-udviklede luksushytter, hvor der rigtig er kælet for indretningen.

I den 35 m2 store hytter er integreret en stor overdækket terrasse samt en altan, hvorfra man kan nyde solnedgangen over Båring Vig. De 6 personers hytter er udstyret med eget bad og toilet, og er indrettet med et stort lyst opholdsrum med køkken og spiseplads. I det veludstyrede køkken / opholdsrum finder du bl.a. en ”rigtig” ovn, opvaskemaskine og TV med DVD, så opholdet bliver rigtig komfortabelt. Opdelingen af sovepladser er et værelse med dobbeltseng, værelse med to køjer og en dejlig stor hems med to madrasser.

Vi har erfaret, at mange travle børnefamilier gerne vil på camping – og samtidig gerne vil have komforten i en lidt større hytte. Derfor har vi fået udviklet denne spændende og topmoderne luksushytte.