Pinseferie - Familietilbud 3 nætter i egen vogn: Kun kr. 1.195,-

Vi har også stadig få ledige hytter tilbage i pinseferien. Skynd dig at booke nu!

Hyggelig campingplads på Fyn med enestående udsigt og sjovt vandland

Med stort vandland, 5 legepladser, flotte faciliteter, minigolf, tennis, klappedyr, butik, café og måske Fyns flotteste havudsigt er First Camp Skovlund – Lillebælt det oplagte valg for en camping eller hytteferie på Fyn for hele familien.

Med stort udendørs vandland og minigolfbane. Fyns bedste udsigt over Lillebælt.

Book din næste ferie online her!

Book din næste ferie online her!

Nyhed: Gratis varmt vand/bad i servicebygninger og gratis wifi

Stort udvalg i lækre hytter for enhver smag.

Information om Covid-19

Pladsen er åben. Vi overholder Sundhedstyrelsens retningslinjer. Se mere her. 

Stort udendørs vandland

Besøg vores populære vandland med masser af sjov for alle aldre.

Autocamper pladser

Autocamperpladser med fantstisk udsigt. Vi har optimale forhold for autocampere.

Camping i egen vogn eller telt

Vi har masser af gode pladser og faciliteter for alle størrelser vogne og telte.

Aktuelle tilbud

Seniortilbud: Spar 20%

Spar 20% på camping I egen vogn eller autocamper, hvis du er 60 år eller derover. Særlige betingelser gælder. Se mere her.

Sommerferietilbud 2021

Book sommerferien allerede nu, og få de bedste pladser. Tag afsted i 7 nætter for kun kr. 3.295,- i egen vogn, telt eller autocamper.

Artboard

Tag et kig indenfor på pladsen

Camping Fyn - First Camp Skovlund

Vores ønske er et skabe en oase, der kan danne de skønneste rammer for din ferie – hvad enten du skal holde den med dine børn, din kæreste eller dine kammerater. Hos os finder du alle de moderne bekvemmeligheder, der hører sig en campingplads til, men også en række andre tilbud, der kan være med til at gøre jeres sommerferie til en mindeværdig oplevelse.

Med en placering, der ligger centralt mellem de helt store turist- og børnefamilieattraktioner på Fyn samt Syd- og Sønderjylland er First Camp Skovlund – Lillebælt med sit store vandland og ikke mindre end 5 legepladser et paradis for børn i alle aldre.

Middelfarts campingplads med stort vandland

Selvom vi er tæt på havet, har vi et stort badeland med aktiviteter for alle vandhunde – store som små. I vores opvarmede pool skal der være plads til alle og derfor har vi gjort os umage for at indrette det, så alle kan have det sjovt – uden at det bliver for vildt for de mindste. Vandlandet er indrettet med flere bassiner, vandrutsjebaner til både små og store, bobleområde og vandfald. Skovlund Campings store badeland gør bare sommeren endnu bedre!

Fantastisk udsigt – formentlig Fyns bedste

Fra vores campingplads har du udsigt over den billedskønne Båring Vig, der med sine smukke vande giver anledning til både dukkerter, havkajaksejlads og fiskeri. Fra de fleste pladser er der den mest fantastiske udsigt til indsejlingen til Lillebælt, hvor fragtskibe, tankere krydstogtskibe og lystbåde kan ses i det fjerne.  Vi er stolte over at have det, som mange af vores gæster betegner som Fyns bedste udsigt.

Camping på Fyn

4 stjernet camping ved Middelfart

Den smukke udsigt, beliggenheden og muligheden for at tilbringe dagene ved stranden eller i poolen er med til at give First Camp Skovlund  sine velfortjente fire stjerner. I al beskedenhed synes vi også den er hver eneste en værd og vi arbejder hårdt på at leve op til standarden hvert år, så du kan nyde din ferie i de bedste omgivelser.

Tæt på Legoland og Odense

Hos os er I tæt på en hel perlerække af skønne turistmål, der er perfekt til en dagsudflugt og byder op oplevelser for både store og små.  Middelfart og Fredericia ligger tættest på vores campingplads og under en times kørsel fra campingpladsen finder du Legoland / Legohouse, Odense og Kolding, der byder på spændende oplevelser for hele familien.

Moderne faciliteter

Uanset hvor du ligger på Skovlund Camping er du aldrig langt fra en af vores 3 bygninger med toilet, bad og køkkenfaciliteter. Vi har uden tvivl Danmarks bedste udsigt fra vores udendørs køkken midt på pladsen. Tænk at opleve, at familien ligefrem vil kæmpe om at få lov til at vaske op.

Familiecamping på Fyn

En campingplads på Fyn med vandland er bare en af de ting vi kan kaldes. Vi er også en campingplads, der har ikke mindre end 5 legepladser fordelt på vores areal med hele 3 hoppepuder. Derudover har vi boldplads, minigolf, tennis og naturligvis vores populære klappedyr midt på pladsen, så børnene har altid noget at lave.

Hytteferie på Fyn

På First Camp Skovlund – Lillebælt har du mulighed for et få en fantastisk hytteferie i en af vores populære hytter, der findes i 6 forskellige typer. Lige fra helt almindelige campinghytter til skønne luksushytter med eget toilet og bad. Alle hytterne har en dejlig terrasse med grill og mulighed for at benytte alle pladsens andre faciliteter.

Ved stranden og midt i naturen

Blot 500 meter fra campingpladsen ligger en af Fyns mest børnevenlige strande – naturligvis med blåt flag. Perfekt til en dukkert, leg i vandet eller som start på en tur i havkajak. I det hele taget er naturoplevelser for hele familien inklusiv, når du holder ferie på First Camp Skovlund – Lillebælt. Enten på egen hånd, med guide eller på kurser i forskellige former for vandsport.

Prøv også en af vores andre destinationer i Danmark:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de bedste tilbud og de seneste nyheder fra First Camp Danmark. Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her:

Jeg er særligt interesseret i disse destinationer:

COVID-19 information

Badelandet er lukket. Vi forventer at kunne åbne for badelandet d. 21. maj (til pinse)

Udendørs legepladser er åbne. Vi henleder opmærksomheden på god afstand og forsamlingsforbuddet på 10 personer udendørs.

Alle over 12 år skal benyttes mundbind i køkkener, reception og butik.

Vi holder os løbende orienteret om situationen i forhold til coronavirus og følger de statsligt udmeldte anvisninger og retningslinjer.

Vores gæster kommer sædvanligvis i en campingvogn, autocamper, telt eller lejer en hytte hos os. Som gæst med egen beboelse kan man kontrollere sit nærmiljø og føle sig lige så tryg på en campingplads som hjemme. Som hyttegæst har man en egen, afgrænset flade med meget luft omkring sig.
Vi har derudover også indført en række tiltag for at undgå smitte på alle fællesarealer på pladsen, så vi sammen kan passe på hinanden. Vi har f.eks. intensiveret rengøringen på pladsen.

For at skabe størst mulig tryghed for vores gæster og medarbejdere har vi truffet nedenstående foranstaltninger. Vi passer på dig!
 • Alle vores medarbejdere har fået tydelig information om vigtigheden af god håndhygiejne på arbejdet i forbindelse med gæstekontakt, køkkenarbejde, rengøring, toiletbesøg, måltider og øvrigt arbejde
 • Fællesområder så som servicebygninger rengøres oftere
 • Vores gæster har altid adgang til sæbe i de sanitære faciliteter, og nu også i alle vores hytter med eget badeværelse.
 • Der er regelmæssig rengøring af dørhåndtag, vandhaner og andre hyppigt anvendte flader
 • Alle medarbejdere får løbende information om Covid-19 og eventuelle nye sikkerhedsforanstaltninger
 • Medarbejdere som føler sig syge, bliver hjemme
 • Vi forventer at der benyttes handsker ved brug af vandposter
Hvad du kan gøre for at mindske risici for dig og andre:
 • Tag omgående hjem, hvis du har influenzalignende symptomer
 • Vask hænder omhyggeligt og regelmæssigt. Medbring håndsprit til eget forbrug.
 • Host/nys i albuebøjningen
 • Hold god afstand til andre, mindst 2 meter.
Hvis du har opholdt dig i et af de røde områder, er i karantæne eller har mistanke om, at du er syg, forventer vi, at du forholder dig til sundhedsstyrelsens anbefalinger.